X

Влизане в акаунта

Запомни ме

Забравена парола? Кликнете тук, за да възстановите потребител / парола

Нямате профил?
X

Възстановяване на потребилетско име/ парола

Моля, въведете имейл адреса, който сте използвали, за да регистрирате профила си.

Влезте в системата Регистрирай се

Как да работите по-умно, а не по-усърдно

PortalTRZnormativi.bg Отговор, предоставен от
PortalTRZnormativi.bg
Напълно възможно е да свършвате повече на работа без да увеличавате работното си време. Просто трябва да повишите продуктивността си.
 
Как обаче да го направите? Ето няколко съвета:
 
1. Започнете от най-трудните си задачи.
 
Сутрин обикновено сме най-свежи - в началото на деня още не сме отметнали никаква работа. Това е моментът, в който е добре да се заемете с най-предизвикателните си дейности за деня. Колкото по-малко сте изморени, когато ги вършите, толкова по-малки са шансовете да допуснете някакви грешки.
 
2. Направете добрата комуникация приоритет.
 
Колкото по-ясно Ви е какво трябва да свършите по дадена възложена Ви задача, толкова по-малко уточнения по нея ще се налагат, толкова по-лесно ще се справите с нея. Така че, ако внимавате правилно да комуникирате всяка от задачите си, още когато ги поемате, заемайки се с тях, директно ще можете да пристъпите към работа. А и ще избегнете ситуацията, в която Вие сте свършили задачата по 1 начин, а възложилият я иска свършена по друг.
 
3. Използвайте график.
 
Без значение дали ще ползвате планер на хартия или някакво мобилно приложение, графикът е важна част от работата Ви. Без него рискувате да пропуснете нещо важно от работата си, да не свършите дадена задача навреме, дори да работите допълнително, защото не сте преценили времето правилно. Графикът ще Ви спести нуждата да помните и риска да забравите нещо важно.

Вижте още какви грешки да не допускате, ако искате висока продуктивност тук >>>
 
източник: allbusiness.com

БЕЗПЛАТНО приложение portaltrznormativi.bg

ТРЗ експертите съветват: 12 най-четени казуса и техните решения

Бъдете в крак с всички решения, предложени от специалистите.
Абонирайте се сега в бюлетина на PortalTRZnormativi.bg и получете специален PDF "ТРЗ експертите съветват: 12 най-четени казуса и техните решения"!

Да, желая да получавам информация за продуктите, услугите, новостите и т.н., които РС Издателство и Бизнес Консултации предлага. Условия на сайта Информационна бележка

x